Skupni ribolov sulcev 2016

Spoštovani ribiči in drugi ljubitelji RD Barje!

Vabimo vas, da se udeležite SKUPNEGA CELODNEVNEGA RIBOLOVA SULCEV, ki bo v nedeljo, 7. februarja 2016.

IMGP2554ab (Medium)

Zbrali se bomo med 6.00 in 9.00 uro v ribiškem domu RD Barje na Hladnikovi 11 (nasproti gostišča Livada), kjer bomo popili okrepčilni napitek in poravnali ceno ribolovne dovolilnice, ki znaša 15 EUR. Poleg napitka je v ceno vključena tudi ena pijača in hrana, ki jo dobi vsak udeleženec po 13.00 uri (oziroma za najbolj vztrajne najkasneje ob 18.30 uri po končanem ribolovu).

Kot ponavadi se bo lovilo z brega (kar velja zlasti za Mali graben ter Ljubljanico od gostišča Livada do zapornic) in s čolnov, ki bodo lahko pluli po Ljubljanici od Podpeškega mostu do zapornic pri Ambroževem trgu, ter po Gruberjevem kanalu od Špice do zapornic. Ribiči, ki imajo svoje plovilo, ga lahko pripeljejo pred ribiški dom, kjer ga lahko splovijo. Praviloma se lovi v parih, izjema je ribolov iz čolna, kjer lahko lovi več ribičev. Dovoljen je le ribolov z umetnimi vabami.

Morebitnega uplenjenega sulca ribiči prinesejo v ribiški dom, kjer se ga izmeri in stehta, ter postavi na ogled vsem udeležencem sulčelova.

V kolikor vremenski pogoji ne bi bili primerni za ribolov (npr. prevelik pretok vode), bo skupni ribolov sulca odpovedan in prestavljen na prvi možni termin. Informacija bo objavljena na spletni strani RD Barje najkasneje zjutraj v soboto, 6. februarja 2016.

Kontaktna oseba je gospodar RD Barje, Jernej Šegatin (041 841 717).

Prosimo, če udeležbo predhodno potrdite na zgoraj navedeno telefonsko številko, saj se bomo na podlagi okvirnega števila pričakovanih ribičev lažje pripravili na sprejem in pogostitev.

V upanju, da nam bodo vremenski pogoji naklonjeni, vas lepo pozdravljamo in vam želim DOBER PRIJEM!

Jernej Šegatin, gospodar RD Barje
Ljubljana, 29. januar 2016

Objavljeno dne: 30/01/2016