Skupni lov sulca

Spoštovani ribiči in drugi ljubitelji ribolova!

Vabimo vas, da se udeležite

SKUPNEGA CELODNEVNEGA RIBOLOVA NA SULCA,

ki bo v soboto 8. februarja 2020

Zbrali se bomo med 6.00 in 9.00 uro v ribiškem domu RD Barje na Hladnikovi 11 ( nasproti gostišča Livada ), kjer bomo popili okrepčilni napitek in poravnali ceno ribolovne dovolilnice, ki znaša 15 EUR, ter se odpravili na ribolov. Poleg napitka je v ceno vključena tudi ena pijača ob topli malici, ki bo med 13.00 in 14.00 uro. Ribolov traja do vključno eno uro po sončnem zahodu, to je do 18.15 ure.

Kot ponavadi se bo lovilo z brega (kar velja zlasti za Mali graben, ter Ljubljanico od gostišča Livada do zapornic) in iz čolnov, ki bodo lahko pluli po Ljubljanici od Podpeškega mostu do zapornic pri Ambroževem trgu, ter po Gruberjevem kanalu od Špice do zapornic. Ribiči, ki imajo svoje plovilo, ga lahko pripeljejo na ribiški dom, kjer ga lahko splovijo. Praviloma se lovi v parih, izjema je ribolov iz čolna, kjer lahko lovi več ribičev. Dovoljen je ribolov le z umetnimi vabami.
Uplenjenega sulca se prinese v ribiški dom, kjer se ga izmeri in stehta, ter postavi na ogled vsem udeležencem sulčelova.

V kolikor vremenski pogoji, ne bi bili primerni za ribolov (npr. prevelik pretok vode), bo skupni ribolov na sulca odpovedan in prestavljen na prvi možni termin. Informacija bo objavljena na spletni strani RD Barje, najkasneje zjutraj v petek 7. februarja 2020.

Kontaktna oseba je gospodar RD Barje, Šegatin Jernej, GSM 041/ 841-717.
Prosimo, če lahko potrdite udeležbo po telefonu v kolikor je to le mogoče, saj se na podlagi okvirnega števila pričakovanih ribičev lažje pripravimo na sprejem in pogostitev.

V upanju, da nam bodo vremenski pogoji naklonjeni vas lepo pozdravljamo in DOBER PRIJEM !

Objavljeno dne: 02/02/2020