Ščukijada 2020

? ŠČUKIJADA 2020 ? Rezerviraj si 19. september 2020 ? Obvezne predhodne prijave na e@rdbarje.si do 14.9., število udeležencev je OMEJENO!

Ribolovna dovolilnica stane 20 EUR, v ceno so všteti zajtrk, topla malica in pijača po izbiri (pivo, Cockta, vino, voda), večerni prigrizek in ribolovna dovolilnicaWelcome drink in drobni prigrizki čez dan so brezplačni za vse udeležence. Nakup dovolilnice je obvezen tudi za člane RD Barje! Zbor je od 7.00 naprej pred domom RD Barje. Sledita zajtrk in dobrodošlica. Ribolov je dovoljen do mraka.

Udeležba je na lastno odgovornost. Zaželen je režim ujemi in izpusti. Ribolov poteka po veljavnem ribolovnem pravilniku RD Barje. Ribolov poteka z obale ali iz čolna (samo na Ljubljanici). Za popestritev bomo ščuke izmerili in najboljše ribiče nagradili!

Dovolilnice bo moč kupiti na dan dogodka v domu RD Barje. Plačilo bo možno le z gotovino.

Poskrbeli bomo za razkužila in za primerno razdaljo med udeleženci med malico (1,5 m). Udeležence prosimo, da imajo s seboj zaščitne maske, ki so obvezne v zaprtem prostoru. Druženje poteka na prostem, izjemoma v ribiškem domu, kjer so tudi toalete. Druženje poteka od 7.00 do 19.00.

Vabljeni!