Ščukarsko druženje

Vabimo vas na Ščukarsko druženje, ki bo v soboto, 7. oktobra 2017, v vodah RD Barje, na Ljubljanici in Iščici. Zagotavljamo vam zanimiv ribolov, prijateljsko vzdušje, BOGATE NAGRADE in zabavno druženje! Za popestritev bomo ščuke izmerili in najboljše ribiče nagradili.

Oglejte si tudi: zemljevid ribolovnih voda in Google zemljevid revirjev z vrisanimi vodami in parkirnimi mesti.

Ribolovna dovolilnica stane 20 EUR, v ceno so všteti zajtrk, topla malica in pijača po izbiri (pivo, Cockta, vino, voda), večerni prigrizek in ribolovna dovolilnica. Welcome drink in drobni prigrizki čez dan so brezplačni za vse udeležence. Nakup dovolilnice je obvezen tudi za člane RD Barje! Zbor je od 7.00 naprej pred domom RD Barje. Sledita zajtrk in dobrodošlica. Ribolov je dovoljen do mraka. Po zaključku se bo druženje nadaljevalo.

Udeležba je na lastno odgovornost. Zaželen je režim ujemi in izpusti. Ribolov poteka po veljavnem ribolovnem pravilniku RD Barje. Zajtrk bomo postregli ob 7.30, toplo malico pa med 12.30 in 14.30. Ribolov poteka z obale ali iz čolna. Za popestritev bomo ščuke izmerili in najboljše ribiče nagradili!

Dovolilnice bo moč kupiti na dan dogodka v domu RD Barje. Plačilo bo možno le z gotovino. Zaradi lažje organizacije je zaželena predhodna prijava preko FB (to lahko narediš tukaj) ali e-pošte e@rdbarje.si.