POMEMBNO: elektronske letne ribolovne dovolilnice

Spoštovani,

če ste NOV član ali imate PRVIČ elektronsko letno ribolovno dovolilnico, se pred njeno aktivacijo in uporabo prosimo SEZNANITE z njeno uporabo. To lahko storite TUKAJ.

Elektronske letne dovolilnice dodeljujemo na podlagi PLAČANIH računov letnih obveznosti posameznega člana do konca leta 2023 za ribolovno leto 2024. Za elektronsko letno ribolovno dovolilnico morate pred prvo uporabo zaprositi na podlagi navodil, ki so na voljo na povezavi v prejšnjem odstavku te novice. Če imate dodatna vprašanja, nas nemudoma kontaktirajte na e@rdbarje.si.

Poudarjamo, da je omenjeno izjemnega pomena še zlasti za tiste prve uporabnike, ki želite loviti v prvem tednu januarja 2024, ko pisarna RD Barje zaradi praznikov ne bo polno delujoča. Letne ribolovne dovolilnice se aktivirajo z novim letom, zato opozarjamo vse člane, ki ne bodo poravnali svojih obveznosti ali ne bodo ustrezno zaprosili za elektronske letne ribolovne dovolilnice, da le-te z novim letom ne bodo aktivne, zato vpis ribolovnega dne NE BO MOGOČ.

Hvala za razumevanje in dober prijem!

UO RD Barje

Objavljeno dne: 21/12/2023